Mandskabsudlejning

Mandskabsudlejning til attraktive priser

Vi står for kompetent mandskabsudlejning, når du har brug for det. CareClean tilbyder kvalificeret arbejdskraft til en fair pris. Hvis du leder efter de bedste kandidater til jobbet, vil du med garanti ikke blive skuffet af vores yderst kompetente team. Kontakt os gerne for yderligere information og forespørgsler.

1. Rengøringshjælp

Skal i bruge en ekstra hånd til jeres rengøring? Så kan CareClean hjælpe med at bistå med arbejdskraft. Kontakt os i dag og lad os sammen finde den løsning der passer jeres virksomhed. Så rykker vores dygtige personale ud efter aftale.

2. Køkkenpersonale og kantinedame

Vores køkkenmedhjælpere kan arbejde under pres, og bevare et overblik i travle perioder. Dette mandskab udgøres af erfarne individer, som ønsker at optimere deres arbejdsplads. Vi tilbyder også hjælp til kantine hvor der skal serveres mad.

3. Opvaskere

Vores opvaskere udgør et mandskab af yderst friske mennesker, som sørger for, at der altid er rent på selv de travleste timer. Vores opvaskere spilder ingen tid, og er derfor parate på enhver rengø-ringsopgave, når de har klaret deres prioriterede tjans. Vores opvaskere er fleksible, og er til rådig-hed efter kundens behov.

4. Efter håndværker

Vi har erfarne medarbejdere til rengøring efter håndværkere. Vores rengøringspersonale har alle tidligere erfaring fra håndværker- og byggebranchen. Mandskabet er værdsat grundet deres mødestabilitet, og deres selvstændige men behovsopfyldende arbejdstilgang.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Det er hurtigt, nemt og ikke bindende. Vi tilbyder effektiv, professionel og prisvenligt rengøring. Vores priser afhænger af hvilken rengøringsløsning og tillægsydelser, der skal udføres, samt i hvilket omfang. Skønt behovet, så udføres vores rengøringsservice af kompetente og erfarne medarbejdere, som gør en ære i, at deres arbejde er kvalitetspræget. Kontakt os for mere information, og vær endelig velkommen til at stille spørgsmål! Vi er klar til at imødekomme dine behov.

Ring til os i dag på telefon +45 911 911 17