Covid-19

SPECIALRENGØRING OG DESINFICERING

Desinficering med TREOX efter vira, som f.eks. Covid-19 (Corona)

Danmark blev for alvor ramt af COVID-19 i starten af 2020. Når en virus rammer på denne måde, er det vigtigt at få både rengjort og desinficeret lokaler ofte og på bedst mulig vis, så virussen bliver inddæmmet og alle kan føle sig mere trygge.

CareClean Service står klar til at bistå med både specialrengøring og effektiv desinficering efter COVID-19/Corona virus, så du igen kan tage dine lokaler i brug og komme hurtigt tilbage til hverdagen. Vi kan desinficere efter COVID-19 i alle miljøer såsom: institutioner, sygehuse, kontorer, lagrer, skibe, fly osv.

Rengøring og desinfektionsmetoder

CareClean Service benytter såvel klassisk fysisk rengøring med aftørring af alle flader (både i højden og svært fremkommende steder), såvel som desinficering med TREOX både bygninger, inventar og luften i lokalerne.

Med vores effektive metoder får du:

  • Hurtig, effektiv og nem desinficering
  • En miljøneutral desinficering med TREOX
  • Fuld effekt på alle overflader og inventar
  • Tidsbesparelse

Kompetente medarbejdere

CareClean Services medarbejdere følger altid vores retningslinjer for både at passe på sig selv og hinanden, samt forhindre smittespredning når der f.eks. er virusudbrud. De følger således altid retningslinjer, som minimum lever op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger og krav herom.

Vores mange års erfaring med specialrengøring og desinfektion sørger for, at vi igen kan komme hurtigt tilbage til hverdagen.